Engellilerin ve Yaşlıların WC İhtiyacına Etkili Çözüm

  • Anasayfa
  • Blog
  • Engellilerin ve Yaşlıların WC İhtiyacına Etkili Çözüm

Prefabrik dünyası, yapı ve inşaat dünyasına alternatif olarak kabul edilen ve oldukça ekonomik özelliklere sahip bir sektördür. Küçük kabinler ve konteyner tarzı tasarımlar, inşaat masrafına girmeden etkili çözümler sunuyor. Seyyar engelli tuvalet kabini, güvenlik kabini, ofis, yatakhane, duşluk ve kulübe gibi birçok kategoride pratik çözümler prefabrik sayesinde gerçekleşiyor.

Tuvalet Problemine Etkili Çözüm

Tuvaleti olmayan fabrikalar, imalathaneler, piknik alanları, pazarlar ve benzeri yerler için seyyar tuvalet seçenekleri etkili çözümdür. Bu kategoride engellilere özel olarak tasarlanan tasarımlar, engellilerin ihtiyacına göre özel tasarlanmıştır. Zemine yakın olan ve giriş çıkış sorunu meydana getirmeyen engelli tuvalet kabini seçenekleri, çürüme, kokma veya benzeri bir durumla karşılaşmaz.

Depreme dayanıklı olan bu tasarımlar, diğer betonarme seçeneklerdeki kullanım kolaylığını sunuyor. Koku, nem ve sıvı yalıtım özelliğinin yanı sıra yıkanabilir olması, engelli tuvalet kabini seçeneklerinin hijyenik kalmasında etkili olmaktadır. Alaturka ve klozet seçeneğine göre tasarlanan tuvaletlerde, engelliler için genellikle klozet tasarımına uygun modeller tercih edilmektedir.

Engellilerin WC İhtiyacı Göz Önüne Alınmaktadır

Seyyar özelliğe sahip tuvaletler, bay, bayan ve engelli sınıflandırması ile hazırlanmaktadır. Prefabrik ürünlerimiz doğalgaz, su ve elektrik tesisatları ile uyumludur. Bu nedenle engelli tuvalet kabini seçeneklerinde su tesisatı ve elektrik tesisatı kolaylıkla montajlanmaktadır. Bir tuvalette bulunması gereken her şey engelli tuvaletlerinde mevcuttur.

engelli-wc-kabin-1669043678

Depolu olan tasarımlar, özellikle su tesisat sıkıntısı olan yerlerde kullanışlıdır. Ayrıca mobil tarzı modellerde de depolu  engelli tuvalet kabini seçenekler etkili çözüm sunuyor. Bir tuvalet için su en önemli ihtiyaç olduğu için, firmamız tuvalet tasarımlarında su ihtiyacını dikkate almaktadır. Ayrıca giriş-çıkış, tuvalet ihtiyacı için pozisyon alma gibi doğal durumlar göz önüne alınmaktadır. Havalandırma ihtiyacı için en uygun noktalarda havalandırma bölümü mevcuttur.

Engelli Ve Yaşlılar İçin Özel Tuvalet

Yaşlı ve engelli insanların tuvalet ihtiyacını kimseden yardım almadan gerçekleştirmelerine olanak tanıyan engelli wc çeşitleri, ısı ve ses yalıtımı; koku yaymayan sağlam malzeme üretim yapısı ile rahatça kullanılmasına fırsat sunmaktadır. Kompozit kaplama ile sandviç tasarımı altında hazırlanan bu ürünler, engelli ve yaşlı insanlar için özel aksesuar seçimi yapılarak kurulumu sağlanmış ürünlerdir. Sağlık açısından farklı problemleri olan insanların kullanacağı şekilde evrensel olarak hazırlanmış tuvaletler, şehir mimarisine uygun; yaşam standardını yukarıya çekecek zengin aksesuar tasarımı ile hazırlanmıştır.

Yaşlı Ve Engelli İnsanların Yaşama Ayak Uydurması İçin Özel Tasarımlı Engelli Tuvaletler

Hem yoğun şehir içinde hem kırsal kesimlerde hem de özel organizasyonlar ile birlikte farklı iş alanlarında kullanım imkanı sağlayan engelli wc modelleri, sağlık problemleri yaşayan insanların yaşama ayak uydurarak; özel ihtiyaçlarını pratik şekilde gidermeleri için özel bir tasarımı altında hazırlanmıştır. Alüminyum profilden özel hammadde ile hazırlanan ve tüm elektrik ile su tesisatı detaylı şekilde tasarım haline getirilmiş bu engelli tuvaletler, değişik sağlık sorunu yaşayan insanlar için ihtiyacı olan tüm aksesuarlarla donatılmıştır. Çok uygun fiyatlarla güven içerisinde hemen sipariş verilebilir.

Tesisat Uyumlu ve Pratik

Kullanışlı özelliği ile birinci sınıf özelliklere sahip olan engelli wc tasarım seçenekleri, panayırlarda, pazarlarda, büyük fabrikalarda, şantiyelerde ve piknik alanlarında oldukça kullanışlıdır. Bütün hava koşullarına karşı dayanıklı üretilen bu tasarımlar, çatı ve oluk sistemi gibi gerekli sistem özelliklerine sahiptir. Deprem, sel ve benzeri afetlere karşı güvenli üretilmektedir. Montaj özellikleri çok pratiktir. Kurulumu kısa sürede bitmektedir. Kurulum işlemlerinde, gerekli bütün malzemeler bu tasarımlarda kullanılabilmektedir. Kabin şeklinde tasarlanan bu prefabrik kabinler, fabrikalarda, şantiyelerde, açık imalathanelerde ve pazarlarda kullanılabilir. Belediyeler tuvaleti olmayan pazarlarda ve panayırlarda seyyar engelli wc kabini talebinde bulunmaktadır. Modül özellikli modeller daha çok tercih edilmektedir.

Bizimle İletişime Geçin
Fırsatlardan İlk Siz Haberdar Olun

Sizlere daha iyi hizmet sağlayabilmek, kabin ve prefabrik dünyasında gelişen fırsatlardan haberdar olmak, kafanıza takılan sorulara yanıt bulmak için bizimle iletişim kurabilirsiniz.
Kişisel Bilgilerinizi Girin
Whatsapp ×
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Sohbete Başla